Oxygeno

Pollogen introduce o noua epoca in domeniul tratamentelor faciale!

Un concept revolutionar care utilizeaza mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior.
Acest concept unic, OxyGeneo TechnologyTM, este inspirat de cunoscutele puteri vindecatoare ale izvoarelor calde naturale. Izvoarele calde sunt cunoscute pentru concentratia lor mare de dioxid de carbon ce ajuta la stimularea oxigenului din piele.


Tehnologia OxyGeneo stimuleaza efectele izvoarelor calde si iti aduc puterea de vindecare hranitoare si regeneratoare a naturii prin declansarea unei reactii in corp care directioneaza oxigenul catre zona tratata, permitand o absorbtie optima de nutrienti regeneranti.
OxyGeneo de asemenea curata si exfolieaza stratul exterior al pielii. Combinatia de oxigenare a pielii si exfoliere lucreaza impreuna pentru a re-energiza, restaura stralucirea si pentru a crea un ten hranit, echilibrat si sanatos.

Cum functioneaza?
Efectul OxyGeneo este creat atunci cand elementul nostru unic Capsugen si gelul bogat in nutrienti intra in contact unul cu altul pe suprafata pielii.

OxyGeneo initiaza o curatire si o exfoliere eficiente. El produce, mai apoi, nenumarate bule pe minut, bogate in C02, care explodeaza delicat pe suprafata pielii.
Acest mediu bogat in C02 induce un efect psihologic numit Efectul Bohr.

Cum raspunde corpul?
⦁ Trimite sange bogat in O2 catre zona respectiva;
⦁ Creşte fluxul capilarelor de sange;
⦁ Creste metabolismul celulelor pielii

Rezultatul dorit: absorbtia optima in pielei a ingredientelor active.

Este singura tehnologie care desfasoara 3 actiuni vitale in mod simultan:
1. Curatire si exfoliere eficiente.
2. Oxigenare naturala a pielii, din interior.
3. Infuzie de nutrienti activi in epiderma.

OxyGeneo permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea tesutului din interior, ducand la o absorbtie optima a nutrientilor activi. Ca si rezultat, textura pielii este mai rafinata si mai hranita, per total tenul este mai neted, mai luminous si, in acelasi timp, echilibrat si stralucitor.

Efectul clinic OxyGeneoTM
Graficul ilustreaza schimbarile nivelurilor de C02 si 02 masurate pe epiderma inainte de tratament si dupa 15 minute. Nivelurile de C02 si 02 au crescut imediat după tratament si au revenit la linia de referinta dupa 15 minute. Conform Efectului Bohr, nivelurile de 02 au crescut in mod semnificativ dupa tratament – cu 17.7%.

Optiuni de tratament OxyGeneoTM
Noi alegem ingredientele de cea mai buna calitate pentru rezultate optime:
NeoRevive – Rejuvenarea generala a pielii – Pastreaza-ti pielea sanatoasa si stralucitoare cu NeoRevive.
Cu actiunea unica de oxigenare a Pollogen, tratamentele NeoRevive lucreaza pentru a infuza in piele nutrienti activi ce imbunatatesc echilibrul si textura pielii. Tenul tau va arata si se va simti mai neted, ferm, hranit si “Renascut”.
Riboza – este o molecula de tip glucid anti-riduri ce energizeaza cellule.
Ulei de seminte Punica Granatum
Aplicarea topica a produselor ce contin rodie poate imbunatati aspectul pielii ridate prin reducerea inflamarii si prevenirea problemelor viitoare. Cercetarile au aratat, de asemenea, ca un extract din coaja de rodie are un efect inhibator asupra substantelor ce reduc colagenul din organism.
Ulei de fructe Rosa Canina – Un bun ulei emolient ce are proprietati anti-oxidante.
Tripeptida-5 Palmitoyl (si) Glicerina – Stimuleaza sinteza de colagen, tonifica pielea si anuleaza efectele enzimelor din Matricea Metalo-proteinelor (MMP) care contribuie la imbatranirea pielii.
Acetat de Tocopheryl – Eficient pentru tratarea deteriorarii pielii cauzate de prea multa expunere la soare.
Palmitat de Ascorbyl – O forma stabila si ne-acida a vitaminei C, care este un anti-oxidant eficient.
Acid hyaluronic – Creste hidratarea si previne uscaciunea, rezultatul fiind o piele mai supla.
Retinol – Dovedit ca fiind un anti-oxidant eficient si un regulator al celulelor pielii.
NeoBright – O combinatie inovativa a celor mai de calitate ingrediente pentru a hrani pielea si a o face mai stralucitoare.
NeoBright lucreaza impreuna cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea si pentru a da stralucire tenului in mod natural. Formula delicata si foarte eficienta, NeoBright infuzeaza in piele emoliente naturale, vitamine hidrante si hranitoare. Este un mod minunat de a lumina si de a da stralucire pielii si, in acelasi timp, de a imbunatati textura, a echilibra tenul si de a obtine o stralucire radianta, sanatoasa.

Ascorbil Fosfat de Magnesiu – O forma a vitaminei C care este considerata stabila si care este un antioxidant eficient pentru piele. Aceasta forma a vitaminei C este, de asemenea, cunoscuta pentru proprietatea sa de a creste nivelul de hidratare al pielii si de a imbunatati elasticitatea sa.

Acid kojic – Cercetarile au demonstrat ca acidul kojic este eficient in a inhiba producerea de melanina. Atat acidul glicolic si cel kojic, cat si acidul glicolic cu hidrochinona sunt foarte eficiente in reducerea pigmentului din melasma.
Azelaic acid – In general, acidul azelaic este recomadat ca si optiune de tratament pentru acnee si hiper-pigmentare.
Retinol Dovedit – antioxidant eficient si reglator al celulelor pielii.
Ulei de fructe Rosa Canina – Un bun ulei emolient cu proprietati antioxidante.
Acetat de Tocopheryl – Eficient pentru tratarea deteriorarii pielii cauzate de prea multa expunere la soare.
Acid hyaluronic – Creste hidratarea siprevine uscaciunea, rezultatul fiind o piele mai supla.