„De 15 ani m-am mutat in Bucuresti cu micul meu salon de infrumusetare si ma bucur sa va spun ca am avut parte sa cunosc oameni deosebiti, pe care-i iubesc si care mi-au fost si-mi sunt aproape in continuare….fapt pentru care imi permit a spune: iubirea e reciproca!

Cred ca nimic nu poate fi mai determinant decat sa vezi ca esti apreciat si ca cei care au avut incredere o singura data in talentul meu estetic au revenit si revin de fiecare data cu incredere!
Pentru mine, zambetul oamenilor si privirile sincere pe care le primesc la final sunt motorul dorintei mele de autodepasire. Va astept cu ceaiul fierbinte, cu cafeaua aburinda si multa iubire.

Cred ca asa pot eprima existenta muncii mele. Totul a plecat dintr-o joaca impletind fara a sti de unde-mi vine cunoasterea!

Din joaca, am aplicat in plan fizic coordonatele primului salon de infrumusetare intr-o localitate numita Moreni, in anul 2001.

De atunci si pana astazi am investit in mine facand cursuri de specializare, atat in tara, dar si in Austria, Ungaria, Cehia, Italia, Franta, Anglia; tari in care am schimbat experienta cu colegi din breasla si pe care le-am vizitat si din dorinta de a-mi perfectiona cunoasterea.

Am avut multe de invatat de la tehnicieni de renume, dar si in cadrul unor scoli de prestigiu din domeniul infrumusetarii.

A invata este verbul care ma va motiva toata viata, in orice domeniu.”

Andreea Granger 

 

De ce sa alegi Cuts Beauty Team?

DARUIM FRUMUSETE!

De fiecare data cand alegi sa infrumusetezi sau sa schimbi ceva la modul in care arati, ajungi la intrebarea: unde este bine sa merg?

Si de fiecare data trebuie sa pui in balanta reclamele, recomandarile, cursurile si studiile de specialitate ale oamenilor din domeniu si multe alte elemente aparent logice. Ofertantii de produse si servicii de infrumusetare sunt intr-o continua competitie de atragere a atentiei publicului.

Dar mai presus de toate noi credem ca stau adevaratele valori.

De aceea, de cate ori vii la CUTS, noi, oamenii, iti daruim cu inima, mintea, gandurile, ochii si mainile noastre cate ceva din toate aceste lucruri. Si multe altele care nu se pot explica in cuvinte.

Aceasta este in opinia noastra FRUMUSETEA …..si ti-o daruim!

 

DE 15 ANI…

Prin sloganul ”Experimenteaza frumusetea naturala!” ne-am castigat de-a lungul celor 15 ani de existenta numerosi adepti din cele mai diverse categorii profesionale.

CU O ECHIPA DE EXPERTI PROFESIONISTI…

Echipa noastra este compusa din stilisti, specialisti in cosmetica, masaj, intretinere corporala si ingrijirea mainilor si picioarelor. Andreea, Ana, Teodora, Ana-Maria, Daniela, Raluca si Elena sunt astazi respectati si iubiti deopotriva de catre colegi, clienti si partenerii de afaceri.

Experienta indelungata si cursurile de formare-specializare continua, atat in tara, cat si in strainatate realizate in colaborare cu TONY & GUY, Academie d’Esthetique Nouvelle si Total Hands Care Scientific System, confera echipei CUTS statutul de trend setter in domeniu.

Prin talent, creativitate si viziune, avand o strategie de orientare permanenta catre clienti, echipa noastra reuseste sa raspunda celor mai variate cerinte.

Coordonarea intregii echipe este asigurata de Andreea Granger, trainer oficial pentru Kemon, cu specializari la SCHWARZKOPF in Viena, Budapesta, Londra si Praga, precum si la ALFAPARF Milano, Italia.

…SI CELE MAI BUNE PRODUSE! 

Folosim produse de top, consacrate la nivel mondial, garantate de producator, in conformitate cu noile norme europene.